share/delen

Vind dit leuk

zaterdag 14 april 2012

365 Recepten Voor Baby's en Peuters









365 Recepten Voor Baby's, Peuters En Kleuters
365 Recepten Voor Baby's, Peuters ...€ 14.95

De eerste zes jaar in het leven van uw kind zijn een culinaire ontdekkingsreis. Door de kleintjes te introduceren in een gevarieerde wereld van smaken, kunnen wij ze helpen er een gewoonte van te maken goed en gezond te eten. 365 verrukkelijke recepten voor elke dag van het jaar.

De nadruk ligt op praktisch, de recepten zijn snel en eenvoudig te maken en in het boek staat tevens een gedeelte met ideeën voor de hele week, zodat u voor een hele week boodschappen kunt doen. Aan de hand van de symbolen die bij de recepten staan, kunt u zien welke voedingsstoffen in de maaltijden zitten. 


Gezond eten leer je van jongsaf aan. In dit boek begint dit bij de baby (deel 2), vervolgens de voeding van 1-2 jaar oud (deel 3), dan die van 3-6 jaar (deel 4). Deel 1 leidt op uitvoerige wijze de grondbeginselen van goede voeding, voedingsgewoonten, eetproblemen en -stoornissen in, waarbij opvoedkundige aspecten eveneens helder en deskundig worden belicht. De inhoud wordt afgesloten met zeer diverse nuttige wenken m.b.t. huishoudelijke planning en organisatie t.a.v. voedingsaspecten (deel 5). De hoofdmoot bestaat echter uit recepten voor elke genoemde leeftijdscategorie.

Pluspunten: Goede recepten, Mooie foto's / uitvoering, Praktisch

Deze receptuur is eenvoudig, snel, opvallend gevarieerd en smakelijk, kortom: verrassend nieuw en origineel! Hier gaat een wereld van lekkere, creatieve en gezonde culinaire mogelijkheden voor de allerkleinsten open. Hierbij is bovendien zeer goed gelet op keuzemateriaal bij bijv. allergieen, vegetarisme en andere speciale situaties. Daarnaast sluit de inhoud (receptuur + omlijstende informatie) uitstekend aan bij de actuele betekenis en inhoud van het begrip 'verantwoorde en gezonde voeding'. Aldus kan dit boek voor elke betreffende ouder/verzorger als bijzonder interessant worden aangemerkt, maar ook als Amerikaans.

Meer Peuter boeken vind u op >>>  Peuter-Multimedia



Tags


365 Recepten Voor Baby's, Peuters De eerste zes jaar in het leven van uw kind zijn een culinaire ontdekkingsreis. Door de kleintjes te introduceren in een gevarieerde wereld van smaken, kunnen wij ze helpen er een gewoonte van te maken goed en gezond te eten. 365 verrukkelijke recepten voor elke dag van het jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie ik zal proberen je snel terug te schrijven.

Annemieke Ongering